Links

Hier vind je een overzicht van websites waar je informatie kan halen over bijvoorbeeld verslavingen, seks, geld en nog veel meer.

Links

Kindertelefoon

De Kindertelefoon is al 45 jaar dé plek in Nederland waar kinderen gratis en vertrouwelijk kunnen praten over onderwerpen die ze niet durven, kunnen of willen bespreken in hun eigen omgeving. Het telefoonnummer van de kindertelefoon is 0800 0432 (gratis).

Kindertelefoon

Tactus (Verslavingen)

De zorg van Tactus focust zich op de kracht en mogelijkheden van mensen. Dat betekent niet dat iemand het volledig zelf moet uitzoeken. Wij zijn er om te helpen. We helpen de cliënt maar ook naasten en professionals. Omdat het ons samen wel lukt! Verslavingen waar Tactus bij kan helpen; alcohol, roken, drugs, medicijnen, gokken, gamen, internet, eten en seks.

Tactus Verslavingszorg

LOES (Opvoeding)

Leuk om kennis met je te maken! Ik ben Loes. Ik werk voor het Centrum Jeugd en Gezin in veertien Twentse gemeenten, waaronder Haaksbergen. Je kunt bij mij terecht voor informatie en advies over opvoeden en opgroeien. Met deze informatie kun je zelf weer verder. Op deze website vind je 24 uur per dag allerlei tips die je kunt gebruiken bij de opvoeding van je kind(eren).

LOES Opvoeding

Sense (Liefde & Relaties)

Welkom op Sense, dé betrouwbare site over seks. Hier vind je heel veel informatie over seksualiteit, maar ook over verliefdheid, relaties, liefde en alles wat daarbij komt kijken.

Sense (Liefde & Relaties)

Nibud (Geld & Schulden)

Het Nibud (Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting) is een onafhankelijk kennis- en adviescentrum op het gebied van huishoudfinanciën. Al sinds 1979 ontwikkelen, verzamelen en vertalen we kennis met het doel te laten zien wat financieel kwetsbare situaties zijn en hoe die verbeterd kunnen worden. Het voorkomen van geldproblemen is ons doel. Benieuwd naar de achtergronden van onze organisatie? Die vind je op deze pagina.

Nibud (Geld & Schulden)

HALT (Jeugdcriminaliteit)

Halt richt zich al meer dan veertig jaar op het voorkomen en bestrijden van jeugdcriminaliteit, vanuit de overtuiging dat jongeren een tweede kans verdienen. Onder jeugdcriminaliteit verstaan wij: gedrag van jongeren van 12 tot 23 jaar waarmee bepaalde – in wetten vastgelegde – normen worden overtreden en waarop een straf staat.

HALT (jeugdcriminaliteit)